+45 22 45 72 95 mail@honningbanden.dk

Tilskuere anbefaler Honningbanden

Vi har spillet professionelt teater i børnehøjde siden 1991. Selvom vi gerne praler en lille smule med egne evner, synes vi den bedste reklame og anbefaling er den, som glade kunder har givet os med på vejen. I al beskedenhed har vi samlet nogle af de pæne ord her. Du finder dem længere nede på siden. 

Har du brug for flere referencer, referencer på en specifik forestilling eller fra en særlig målgruppe, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. 

 

Jeg var nede og tale med nogle af børnehaverne. Det er fantastiske tilbagemeldinger jeg har fået - I er bare gode med jeres nærvær og inddragelse af børnene. En kæmpe oplevelse - de var alle meget vilde med jer. Så tusind tak for endnu en god forestilling

Dorte

Helsinge Bibliotek

Som erfaren teaterindkøber ved jeg at Honningbanden altid leverer et godt og professionelt stykke arbejde, uanset om der spilles for 10 eller 200 publikummer. Forestillingen ”Knuddi & Bolette” indeholder alle de kvaliteter, som man kan ønske sig af en børneteaterforestilling. Honningbanden evner at fortælle i børnehøjde og at inddrage publikum. Børnene lever sig så meget ind i forestillingen, at det er en ren fornøjelse at overvære. ”Knuddi & Bolette” er en gevinst for alle der elsker børneteater i absolut topklasse.

Gitte Kjær

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Tusind tak for en forrygende forestilling den 16. april. Vi har mange gode minder fra dagen, billederne fra dagen kører fortsat på vores skærm og giver anledning til en snak om den store frø, den fæle heks, osv. Osv. I havde børnenes fulde opmærksomhed, så stor ros herfra.

Voldum Børnehave

Det var bare så godt! Sjovt, inddragende, i et godt tempo og fuldstændig i øjenhøjde med børnene.

Anette

Tilskuer Herning Bibliotek

I over 25 år har jeg arbejdet i pædagogbranchen. Jeg har set utallige børneunderholdere: tryllekunstnere, børneteater, ballondyr, bugtalere, tegnere, storytellere, osv. Men jeg har aldrig oplevet noget så underholdende og morsomt, som ham der optrådte på Kliplev SFO i dag. Hvor simpelt konceptet end var (og det var meget simpelt), så blev det fremført på en måde der fangede både børn og voksne i hidtil uset grad! Jeg giver hermed hatteteateret mine varmeste anbefalinger.

Jonny Petersen

Kliplev SFO

Har overværet Honningbanden i Nørre Snede både lørdag og søndag denne weekend, og det var FANTASTISKT for store og små. Tak!

Karina

Tilskuer ved Præriefesten

Vi får hvert år Honningbanden ud til vores årlige grillarrangement på mit arbejde (folkeskole). Dette er en stor tilbagevendende succes. Det er fantastisk for både store, små og voksne. Kan klart anbefales. Asger fanger børnene (publikum samt skuespillerne) på en helt fantastisk måde.

Fie

Pædagog SFO

Hold da op, endnu en forrygende formiddag i børnebiblioteket! Først var der Hatteteater for børn med Asger fra Honningbanden. Det var hylemorsomt! Prinsesser frøer og monstre i en pærevælling.

Biblioteket Sønderborg

Wuhuuu. I går var nisserne flyttet ind i vores kælder! Vi så nissemagi, nissekys og de øste om sig med juleglæde. Ja, de havde endda snakket med Julemanden! Det kan kun blive en god jul. Et kæmpe stort tak til Honningbanden – I får de største anbefalinger fra hele Havmågen.

Børnehaven Havmågen

En helt igennem fantastisk oplevelse. Honningbanden fangede børnene med deres skuespil og det er så fremragende!!!

Anders

Tilskuer på Herning Bibliotek

Det BEDSTE og sjoveste børneteater: vi har haft glæde af Asger og Hatteteateret i Ålsgårde Børnehave to år i træk og nyder, at børnene selv spiller med i stykket. Kan klart anbefales.

Tine Uffelmann

Ålsgårde Børnehave

Sjovt og spændende teater for hele familien om venskab, nisser og julens helt særlige magi. Både små og store var tryllebundet fra start til slut. Forestillingen blev sluttet af med sjov snak og sanglege. Med besøget fra Honningbanden kom vi alle sammen i julehumør. Kan varmt anbefales!

Trine Haurits

Silkeborg Børnebibliotek

Det var fremragende. En kæmpe teateroplevelse for børnene, og improcomedy på højt plan til de voksne. Tak for showet, jeg håber at I kommer igen til næste år.

Jesper

Tilskuer Jonstrup Jazzfestival

Professionelt teater i børnehøjde siden 1991

Flere end 6000 forestillinger i hele landet er det blevet til. Og heldigvis bliver vi inviteret igen og igen af de fleste. Lige nu har vi en trofast kundekreds, der fordeler sig på …

Daginstitutioner

SFO'er

Biblioteker

Øvrige