22 45 72 95 [email protected]

Nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af, mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor?

Svarene på de spørgsmål skal ikke gives her. Dem giver forestillingen i en vidunderlig fortælling om jul, venskab og kærlighed. Det er spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling. Med plads til publikums indfald og spontane kommentarer før, under og efter forestillingen. Det hele pakkes ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, (næsten) ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde. Mon ikke det endnu engang lykkes at redde juleglæden, så en fortryllende julestemning kan brede sig blandt både børn og voksne?

Forestillingen varer 35 minutter efterfulgt af 20 minutter med sang, leg og julesjov. I alt ca. 55 minutter med teater og julesjov. Hvis I vil have det, kan nisserne let overtales til at dele jeres gaver eller godteposer ud. 

Skuespillere: Maja Muhlack & Asger Rasmussen.

Manuskript & instruktion: Poul Lokjær.

 

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. Vi har i princippet ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling. Er I mere end 200 personer, anbefaler vi dog, at I beder om et godt tilbud på to forestillinger.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 5.800,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi har ingen særlige tekniske krav og medbringer selv alt, hvad vi skal bruge. I skal kun sørge for en spilleplads på minimum 4 meter i bredden og 3 meter i dybden. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal.

Professionelt børneteater

Honningbanden

Vi spiller teater hos jer