+45 22 45 72 95 mail@honningbanden.dk

Juleteater for børn og deres voksne

Nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af, mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor?

Svarene på de spørgsmål skal ikke gives her. Dem giver forestillingen i en vidunderlig fortælling om jul, venskab og kærlighed. Det er spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling. Med plads til publikums indfald og spontane kommentarer før, under og efter forestillingen.

Det er juleteater for både børn og deres voksne. Pakket ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, (næsten) ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde. Mon ikke det endnu engang lykkes at redde juleglæden, så en fortryllende julestemning kan brede sig?

Forestillingen varer 35 minutter efterfulgt af 20 minutter med sang, leg og julesjov. I alt ca. 55 minutter med teater og julesjov. Hvis I vil have det, kan nisserne let overtales til at dele jeres gaver eller godteposer ud.

Skuespillere: Maja Muhlack & Asger Rasmussen.

Manuskript & instruktion: Poul Lokjær.

 

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. Vi har i princippet ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling. Er I mere end 200 personer, anbefaler vi dog, at I beder om et godt tilbud på to forestillinger.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 5.800,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi har ingen særlige tekniske krav og medbringer selv alt, hvad vi skal bruge. I skal kun sørge for en spilleplads på minimum 4 meter i bredden og 3 meter i dybden. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal.

Hvad siger publikum om Nissekraften

Wuhuuu. I går var nisserne flyttet ind i vores kælder! Vi så nissemagi, nissekys og de øste om sig med juleglæde. Ja, de havde endda snakket med Julemanden! Det kan kun blive en god jul. Et kæmpe stort tak til Honningbanden – I får de største anbefalinger fra hele Havmågen.

Børnehaven Havmågen

Sjovt og spændende teater for hele familien om venskab, nisser og julens helt særlige magi. Både små og store var tryllebundet fra start til slut. Forestillingen blev sluttet af med sjov snak og sanglege. Med besøget fra Honningbanden kom vi alle sammen i julehumør. Kan varmt anbefales!

Trine Haurits

Silkeborg Børnebibliotek

Det var bare så godt! Sjovt, inddragende, i et godt tempo og fuldstændig i øjenhøjde med børnene.

Anette

Tilskuer Herning Bibliotek

Andre sjove forestillinger for børn

Ballonklovn

Sjov forestilling med klovnen, der valgte at læse videre og blev ekspert i balloner.

Komedie

Vaskeægte galopkomedie om venskab og eventyr. Gys og grin for de yngste børn.

Teatersport

Hatteteater med jeres børn i hovedrollerne. Sjovt og overraskende for alle.

Trylleteater

Trylleri og teater leveret af et makkerpar, der har optrådt sammen i årtier.