+45 22 45 72 95 mail@honningbanden.dk
Hatteteater er teatersport med jeres børn i hovedrollerne. Et professionelt improvisationsshow med hatte, børn og historier. Det er overraskende, poetisk, fantasifuldt, nogle gange lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende.

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum inviteres op på scenen. Her vælger de hver sin hat og en rolle, som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde.

Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når historiefortælleren improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Og der er nye børn og måske (?) nye roller med i hver historie.

Hatteteater er kreativ teaterleg for og med børn, med plads til alle og respekt for det enkelte barns grænser.

Oplev drager, hekse, feer trolde, prinser, prinsesser, spøgelser, tyv, mariehøns, edderkopper, løver, trolde, soldater, politibetjente, riddere, rockere, krokodiller, rummænd, landmænd, fine damer og mange flere. I nye forklædninger og samarbejde på tværs af køn, alder og rollevalg.  

Forestillingen varer 45 minutter.

Historiefortæller: Asger Rasmussen. 

 

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. I løbet af forestillingen kommer 15 børn på scenen, men der er ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 3.800,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi skal bruge et alm. 220/230V stik, der skal være højst 10 meter fra scenen. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal. Vi skal bruge en spilleplads på minimum 4 meter i bredden og 3 meter i dybden. 

Hvad siger publikum om Hatteteater

I over 25 år har jeg arbejdet i pædagogbranchen. Jeg har set utallige børneunderholdere: tryllekunstnere, børneteater, ballondyr, bugtalere, tegnere, storytellere, osv. Men jeg har aldrig oplevet noget så underholdende og morsomt, som ham der optrådte på Kliplev SFO i dag. Hvor simpelt konceptet end var (og det var meget simpelt), så blev det fremført på en måde der fangede både børn og voksne i hidtil uset grad! Jeg giver hermed hatteteateret mine varmeste anbefalinger.

Jonny Petersen

Kliplev SFO

Det var fremragende. En kæmpe teateroplevelse for børnene, og improcomedy på højt plan til de voksne. Tak for showet, jeg håber at I kommer igen til næste år.

Jesper

Tilskuer Jonstrup Jazzfestival

Har overværet Honningbanden i Nørre Snede både lørdag og søndag denne weekend, og det var FANTASTISKT for store og små. Tak!

Karina

Tilskuer ved Præriefesten

Vi får hvert år Honningbanden ud til vores årlige grillarrangement på mit arbejde (folkeskole). Dette er en stor tilbagevendende succes. Det er fantastisk for både store, små og voksne. Kan klart anbefales. Asger fanger børnene (publikum samt skuespillerne) på en helt fantastisk måde.

Fie

Pædagog SFO

Det BEDSTE og sjoveste børneteater: vi har haft glæde af Asger og Hatteteateret i Ålsgårde Børnehave to år i træk og nyder, at børnene selv spiller med i stykket. Kan klart anbefales.

Tine Uffelmann

Ålsgårde Børnehave

Hold da op, endnu en forrygende formiddag i børnebiblioteket! Først var der Hatteteater for børn med Asger fra Honningbanden. Det var hylemorsomt! Prinsesser frøer og monstre i en pærevælling.

Biblioteket Sønderborg

Andre sjove forestillinger for børn

Ballonklovn

Sjov forestilling med klovnen, der valgte at læse videre og blev ekspert i balloner.

Komedie

Vaskeægte galopkomedie om venskab og eventyr. Gys og grin for de yngste børn.

Trylleteater

Trylleri og teater leveret af et makkerpar, der har optrådt sammen i årtier.

Nisserne fra Honningbandens juleteater

Juleteater

Jul, venskab og kærlighed. En spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling.