22 45 72 95 [email protected]
Heksen og drengen

Her præsenterer vi noget så sjældent som en vaskeægte galopkomedie om venskab og eventyr. Manuskriptet er skrevet af Poul Lokjær, der stilsikkert har lagt fundamentet til en historie med humor og livsvisdom på flere planer. Det er for alle børn mellem 3 og 8 år og deres voksne. 

Historien handler om de to venner Knuddi og Bolette. Knuddi har ingen fantasi. Han finder aldrig på gode lege. Han finder aldrig på noget rigtig sjovt. Men hans allerbedste ven Bolette viser vejen og under hendes kærlige styring, bliver Knuddi midtpunktet i et eventyr, der indeholder alt det, som et rigtigt eventyr skal indeholde. Men for at historien kan få en lykkelig slutning, må de to venner først overvinde så frygtelig mange udfordringer.

For hvad stiller man op med en forhekset frø, der kun kan blive til en prins igen, hvis prinsessen kysser ham? Når nu prinsessen drømmer om en ægte prins, men absolut ikke vil kysse en ulækker frø? Kan en trold uden hale hjælpe? Hvad har det at gøre med fiskefrikadeller? Og hvad stiller man op med en heks, der er så uhyggelig, at det næsten er for meget? Honningbanden præsenterer en forestilling med ægte gys og grin i børnehøjde. Børneteater når det er bedst.

Forestillingen varer 30 minutter. 

Skuespillere: Maja Muhlack / Mette Tast & Asger Rasmussen.

Manuskript & instruktion: Poul Lokjær.

 

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-8 år og deres voksne. Vi har i princippet ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling. Er I mere end 200 personer, anbefaler vi dog, at I beder om et godt tilbud på to forestillinger.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 6.000,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi har ingen særlige tekniske krav og medbringer selv alt, hvad vi skal bruge. I skal kun sørge for en spilleplads på minimum 4 meter i bredden og 3 meter i dybden. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal.

Professionelt børneteater

Honningbanden

Vi spiller teater hos jer