+45 22 45 72 95 mail@honningbanden.dk
Der er fokus på både det sjove og det fantastiske, når denne ekspert i balloner fører sig frem på scenen med hjælp fra børn, udvalgt på finurlig og tilfældig vis blandt publikum. Ballonprofessor Bobbel startede som en helt almindelig ballonklovn, men besluttede sig for at læse videre, og hans studier ved Ballonuniversitetet har gjort ham så dygtig, at han i dag er blandt de allerbedste til at vride ballondyr. Som Certified Balloon Artist™ har han den fineste internationale eksamen indenfor professionel dekoration med balloner. 

Trods den lettere akademiske tilgang til balloner, har han heldigvis stadig sin humoristiske sans i behold, til stor fornøjelse for både børn og voksne. Med sjove ballonkonkurrencer og farvestrålende balloner underholder professoren med ubrugelig grinegaranti.

Forestillingen varer 40 minutter.

Ballonprofessor Bobbel: Asger Rasmussen. 

 

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. Der er ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 6.000,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi skal bruge et alm. 220/230V stik, der skal være højst 10 meter fra scenen. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal. Vi skal bruge en spilleplads på minimum 4 meter i bredden og 3 meter i dybden. 

Andre sjove forestillinger for børn

Komedie

Vaskeægte galopkomedie om venskab og eventyr. Gys og grin for de yngste børn.

Teatersport

Hatteteater med jeres børn i hovedrollerne. Sjovt og overraskende for alle.

Den Store Tryllekunstner med sin kæmpe kanin

Trylleteater

Trylleri og teater leveret af et makkerpar, der har optrådt sammen i årtier.

Nisserne fra Honningbandens juleteater

Juleteater

Jul, venskab og kærlighed. En spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling.