+45 22 45 72 95 mail@honningbanden.dk

Måske Danmarks sjoveste trylleforestilling for børn

En kombineret teater- og trylleforestilling med et rutineret makkerpar, der de sidste tre årtier har optrådt for børn og barnlige sjæle i hele Danmark. Med høj hat og store armbevægelser præsenterer Den Store Tryllekunstner og hans kanin alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi, og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er så lige til.

I skøn forvirring blandes teater med trylleri, komik, musik og kærligt drilleri, når den stakkels tryllekunstner fortvivlet forsøger at gennemføre sin forestilling, mens hans håbløse kanin indtager scenen, og erobrer både børn og voksnes hjerter på sin helt egen måde. Vi er helt sikre på, at publikum nikke genkendende til flere af de grinagtige scener, det underholdende makkerpar roder sig ind i.

Forestillingen bevæger sig i et fantasifuldt teaterunivers, hvor både børn og voksne kan spejle sig i handlingen og de kærlige konfrontationer, tryllekunstneren og hans kanin har med hinanden. Med et glimt i øjet gør vi det let for de fleste, at se parallellerne til forholdet mellem frustrerede forældre og uartige børn. Lidt alvor er der også blevet plads til, men der er nu mest at grine af i forestillingen, der er meget mere end en opvisning i trylleri. Det er en anderledes trylleforestilling med plads til spontane kommentarer og et aktivt samspil med publikum. 

Forestillingen varer 35 minutter + tid til foto & kaninkram. 

Skuespillere: Asger Rasmussen & Maja Muhlack / Mette Tast.

Manuskript og instruktion: Asger Rasmussen & Maja Muhlack.

Hvem & hvor mange?

Forestillingen er for børn i alderen 3-10 år og deres voksne. Der er ingen øvre grænse for antal tilskuere pr. forestilling.

Hvad koster det?

Prisen er kun kr. 7.500,- alt inklusive. Også transport. Beløbet er momsfrit, jævnfør reglerne for kunstnerisk virksomhed. Der er således hverken moms at lægge til eller trække fra. Vi fakturerer gerne elektronisk via EAN.

Teknik & pladskrav

Vi skal bruge et alm. 220/230V stik, der skal være højst 10 meter fra scenen. Der anvendes en smule ild og endnu mindre røg i forestillingen. En rigtig scene er ikke nødvendig. Vi kan sagtens spille på gulvet i et fællesrum, på en stue eller i en gymnastiksal. Vi skal bruge minimum 6 meter i bredden og 4 meter i dybden

Hvad siger publikum om den store tryllekunstner og hans kanin

Jeg var nede og tale med nogle af børnehaverne. Det er fantastiske tilbagemeldinger jeg har fået - I er bare gode med jeres nærvær og inddragelse af børnene. En kæmpe oplevelse - de var alle meget vilde med jer. Så tusind tak for endnu en god forestilling

Dorte

Helsinge Bibliotek

Andre sjove forestillinger for børn

Ballonklovn

Sjov forestilling med klovnen, der valgte at læse videre og blev ekspert i balloner.

Komedie

Vaskeægte galopkomedie om venskab og eventyr. Gys og grin for de yngste børn.

Teatersport

Hatteteater med jeres børn i hovedrollerne. Sjovt og overraskende for alle.

Nisserne fra Honningbandens juleteater

Juleteater

Jul, venskab og kærlighed. En spændende, følsom, sjov og varm juleforestilling.