Honningbanden, tel: 22 45 72 95, mail@honningbanden.dk

Formål
Formålet med Honningbandens datapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles eller opbevares

 

Hvem er vi
Honningbanden er et personligt ejet selskab med CVR 15060131. Vores hjemmesider er www.honningbanden.dk og www.hatteteater.dk.

 

Dataansvarlig
Honningbandens dataansvarlige er indehaver og direktør Asger Rasmussen, der kan kontaktes ved at skrive til asger@honningbanden.dk eller ringe på tlf. 22 45 72 95.

 

Data vi indsamler
Besøger du vores hjemmeside www.honningbanden.dk eller www.hatteteater.dk anvender vi cookies, med henblik på at optimere funktionaliteten. Disse cookies indeholder ingen persondata, men bruges f.eks. til at huske til- og fravalg på hjemmesiderne.
Tilmelder du dig vores elektroniske nyhedsbrev via hjemmesiden, indsamler vi dit navn og din email. Vi gemmer disse oplysninger, indtil du beder os slette dem, eller vi registrerer, at din email ikke længere er gyldig. Ved ”ikke længere gyldig” forstås, at vores nyhedsbreve ikke kommer frem. Når du handler med Honningbanden indsamler vi navn, adresse, email og telefonnummer for at kunne sende dig en bekræftelse, samt for at kunne fakturere dig for vores ydelser. Vi gemmer disse oplysninger i vores regnskabsprogram 5 år efter, at du senest har handlet med os, jvnf. Gældende regnskabsregler. Når du handler med Honningbanden, eller kontakter os for at få information om vores ydelser, indsamler vi navn, adresse og telefonnummer og bruger disse oplysninger til at sende dig reklamer for vores forestillinger. Vi sender dig et brev to gange om året.

 

Databehandlere
Vi anvender www.e-conomics.dk til vores regnskab og har indgået aftale med dem, om sikker opbevaring af data på vores kunder.
Vi anvender www.mailchimp.com til udsendelse af elektroniske nyhedsbreve og har indgået aftale med dem, om sikker opbevaring af navne og email på modtagerne.

 

Sikkerhed
Vi videregiver eller videresælger aldrig dine data til andre. Alle indsamlede data opbevares forsvarligt på vores virksomhedsadresse eller hos eksterne samarbejdspartnere, specificeret under punktet ”Databehandlere”. Honningbanden har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

 

Din ret til sletning
Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer ved at kontakte os. Afmelding fra nyhedsbrev kan tillige ske via link i de nyhedsbreve, som vi udsender. Vores dataansvarlige kan besvare eventuelle spørgsmål.