Honningbanden, tel: 22 45 72 95, mail@honningbanden.dk   |   Privatlivspolitik

 

I 1998 begyndte et spirende venskab mellem 2 teaterkollegaer i det århusianske børnekulturliv at vokse. De to havde et par år inden mødt hinanden i det århusianske kulturprojekt Børnekulissen, og venskabet udviklede sig med udgangspunkt i en fælles kærlighed til børneteater. Det kreative og kunstneriske rum i Børnekulissen blev hurtigt for trangt, og i 1999 etablerede Poul Lokjær og Asger Rasmussen deres eget lille teater Honningbanden. I dag er Asger bandens ubestridte leder og primære skuespiller, mens Poul for længst har trukket sig tilbage, for at nyde sit otium og sin status af kunstnerisk mentor, når den kunstneriske udvikling trues af stagnation. Asger får hjælp af bl.a. Maja Muhlack og Mette Tast, når det er nødvendigt.

 

Vi spiller teater der, hvor børnene er. I institutioner, på skoler, på biblioteker og alle andre steder, hvor der er brug for sjov og professionel underholdning til et børne- og familiepublikum. Med intensitet og dybde forsøger vi at formidle underholdende teateroplevelser, med udgangspunkt i anerkendelse af vores publikum og de medvirkende børn.

 

Vi spiller teater for jer, med jer og hos jer. Og har I et særligt projekt eller en udfordring til os, er vi (næsten) altid med på den værste. I er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller en reference.

 


Honningbanden
Tel: 22 45 72 95
mail@honningbanden.dk