Honningbanden, tel: 22 45 72 95, mail@honningbanden.dk   |   Privatlivspolitik

 

I 1998 begyndte et spirende venskab mellem 2 teaterkollegaer i det århusianske børnekulturliv, pludselig at vokse. Det udviklede sig hurtigt og blev allerede i 1999 udgangspunktet for Honningbanden, der blev etableret af Poul Lokjær og Asger Rasmussen. I dag er Asger bandens ubestridte leder og primære skuespiller, mens Poul for længst har trukket sig tilbage, for at nyde sit otium og sin status af kunstnerisk mentor, når den kunstneriske udvikling trues af stagnation. Asger får hjælp af bl.a. Neel, Kamilla, Maja og Mette når det er nødvendigt.

 

Vi spiller teater der, hvor børnene er. I institutioner, på skoler, på biblioteker og alle andre steder, hvor en arrangør ønsker underholdning til et børne- og familiepublikum. Med intensitet og dybde forsøger vi at formidle underholdende teateroplevelser, med udgangspunkt i anerkendelse af vores publikum og de medvirkende børn. Vi spiller teater for jer, med jer og hos jer.

 

Har I et særligt projekt eller en udfordring til os, er vi (næsten) altid med på den værste. I er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller en reference.

 


Honningbanden
Hyrdedamsvej 45
8220 Brabrand
Tel: 22 45 72 95
mail@honningbanden.dk